Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#کلینیک

سوالم اینه که بهترین کلینیک یا بیمارستان چشم پزشکی مونترال کجاست؟
2018-09-13 23:09:00 #Montreal [پزشک] عمومی

چیزی وارد چشمم شده و با محلول استریل هم شستشو دادم اما هنوز هست اگه کلینیک چشم پزشکی که امروز باز باشه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنید تشکر
2021-05-30 13:52:00 #Montreal [پزشک] عمومی

دندانپزشک کودک میشناسید معرفی کنید لطفا و کلینیک و یا دکتر اطفال لطفا
2021-10-03 19:25:00 #Montreal [پزشک] عمومی

اجاره کوتاه مدت بیسمنت آپارتمان واک اوت دو خوابه مبله و فرنیشد اینترنت رایگان نزدیک به مراکز خرید و سوپر مارکت نزدیک به واکین کلینیک و داروخانه جنب پارک بسیار زیبا و تفریحی پرنور و روشن واقع در نورث یورک آماده اجاره
2021-10-16 12:02:00 #Toronto [نورث یورک] عمومی

آیا کلینیک دندانپزشکی میشناسید که افراد جدید را قبول کنند، چند جا زنگ زدم ، مشتری جدید قبول نمیکنند ! با سپاس
2021-10-22 11:19:00 #Montreal [پزشک] عمومی

من برای دخترم که ویزای تحصیلی دارند برای مراجعه به دکتر و انجام آزمایش حتما باید دارای دکتر خانواده بود ؟ و اینکه اگر دکتر خانواده در یک کلینیک انتخاب کرده باشیم بعدا میشه کلینیک و دکتر خانواده را عوض کرد ممنون میشم راهنمای کنید
2021-10-24 12:48:00 #Montreal [ویزای تحصیلی] عمومی

ضمن عرض سلام به دوستان، سئوالی داشتم. اگر پدر و مادر ورک پرمیت داشته باشند آیا فرزندشان که تا بحال دانشجوی اینترنشنال بوده میتواند از این مورد استفاده کند و به صورت دانشجوی عادی ادامه تحصیل دهد(منظورم از نظر کم شدن هزینه تحصیل است) دوستان محبت کنند اگر اطلاعاتی دارند به اشتراک بگذارند
2024-01-05 00:00:00 #Montreal

کسی از بیزینس ادوایزر ایرانی خوب تو بانکهای RBC, CIBC و اسکوشیا میشناسن که بتونن معرفی کنن و یا شماره تماس یا آدرس شعبه رو برام بفرستند پیشاپیش سپاسگزارم
2021-09-21 17:14:00 #Montreal

آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Montreal

چند تا سوال داشتم من هیچی در مورد دانشگاهای کانادا نمیدونم و این که چه جوری خودمون بدون وکیل اپلای کنیم ، خیلی ها میگن کاری نداره میری تو سایت دانشگاه و میخونی و بعد مدارک و اپلود میکنی ولی خوب سایت به زبان فارسی که نیس منمهنوز مدرک زبانم رو نگرفتم شاید نتونم خوب ترجمه کنم و اصلا اینکه کدوم سایت بریم چه دانشگاهی رو انتخاب کنیم ، کالج بریم بهتره یا واسه مستر اقدام کنم چون لیسانس دارم اموزش گام به گام جای هست به من معرفی کنین
2021-09-27 17:56:00 #Montreal